Allemachtig. Via veerkracht naar invloed

2

We willen graag controle over wat rond en met ons gebeurt. En dat kan. Want veel meer dan met zaken als geld of positie heeft macht te maken met de juiste mindset. In dit boek tonen Katalien Bollen en Tine Bergen hoe je invloed kan krijgen door te investeren in je veerkracht, zelfkennis en soft skills.

Met concrete verhalen focussen ze op de situatie thuis, op het werk en in de samenleving. Op al deze domeinen kunnen we ons geregeld machteloos voelen. Waarom lijkt het alsof je kind de baas is? Hoe kan het dat je vroegere soulmate nu het bloed van onder je nagels haalt? Wanneer begrijpt je baas dat je die job verdient? Hoe krijg je vat op die uitpuilende agenda? Waarom zou jij de fiets nemen als je buren altijd de auto kiezen? In wat voor wereld worden je kinderen groot?

Bij elke situatie geven de auteurs wetenschappelijk gebaseerd, praktisch inzicht in de processen die spelen en vooral veel handige tips die maken dat jij kan ingrijpen. Want we hebben maar één leven en dat is te kostbaar om het niet zelf te leiden.

 

Houtekiet, 2017

 

Allemachtig verschijnt in oktober 2017.

Er zijn nog geen reacties. Als eerste een reactie geven?

REACTIE TOEVOEGEN